A Review Of درمان کبد چرب در خانه

کبد چرب درجه‌ی ۴ یا همان سیروز کبدی، علایمی مشابه با حالت‌های قبلی دارد و فرد مبتلا ممکن است دچار کاهش وزن، بی‌اشتهایی، ضعف، خارش، زردی پوست و دیگر موارد شود.

مصرف مداوم کربوهیدرات‌های تصفیه شده، حجم چربی انباشته در کبد را افزایش می‌دهند؛ به‌خصوص در مواردی که مصرف‌کنندگان جزو افراد بسیار چاق یا مقاوم به انسولین باشند.

بعضی از حرکات ورزش‌هایی مانند یوگا هم می‌توانند به تنظیم چربی و کلسترول کمک کنند. از طرفی، انجام ورزش‌های استقامتی، هر چند تأثیر چندانی در کاهش وزن ندارد، اما از میزان چربی کبد کم می‌کند.

در این حالت کبد متورم شده و به‌صورت علایمی مانند تب، حالت تهوع، استفراغ، درد شکم و زردی در شخص مبتلا خود را نشان خواهد داد.

کسانی که غلات تصفیه شده کمتری مصرف می‌کنند، خطر سندرم متابولیک کمتری دارند. می‌توان به راحتی غلات تصفیه شده را با سیب‌زمینی، حبوبات یا گیاهانی مانند گندم سبوس‌دار و غلات سبوس‌دار جایگزین کرد.

برخی از اقدامات متداول که به شما در مقابله با کبد چرب کمک می‌کنند به شرح زیر هستند:

در اکثر موارد، چاقی، اختلال در چربی‌ خون و کم تحرکی از عوامل ابتلا به بیماری کبد چرب هستند، اما موارد دیگری مانند دیابت، مصرف مشروبات الکلی، تغذیه‌ی ناسالم، مصرف برخی داروهای ضدتشنج و بیماری‌های مزمن هم در بروز کبد چرب تأثیرگذار خواهند بود.

گردشگران نوروزی امسال کدام شهرها را انتخاب کردند

توجه داشته باشید سرکه می‌تواند به مینای دندان صدمه بزند، از این رو توصیه می‌شود پس از نوشیدن، دهان خود را بشویید.

وقتی که پوست شما در معرض نور شدید آفتاب قرار می گیرید تولید سلولهای قهوه ای رنگی که به آنها کبد چرب غذاهای مضر ملانوسیت می گویند افزایش پیدا می کند.

با این حال، کاهش وزن سریع ممکن است مضر باشد به همین دلیل است که باید با پزشک در مورد برنامه کاهش وزن مشورت شود.

هر روز، ۲ تا ۳ حبه سیر تازه بخورید و در پخت غذا نیز از آن استفاده کنید حتی می‌توانید بعد از مشورت با پزشک، از مکمل‌های سیر نیز استفاده کنید.

این غذاهای مغذی همچنین حاوی آنزیم‌های طبیعی و مواد تقویت کننده سیستم ایمنی هستند که می‌توانند کبد شما را بیشتر تقویت کنند.

به طور کلی، رژیم غذایی برای بیماری کبد چرب شامل موارد زیر است:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *